Iedere medewerker is voor ons belangrijk.

Zij zorgen ervoor dat we voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten. Dat is hard werken. Maar het is ook gevarieerd, leuk én je krijgt de ruimte om door te groeien. We vinden het belangrijk dat de sfeer goed is en dat onze medewerkers het naar hun zin hebben.


Stempher blijft zich ontwikkelen en dat geldt ook voor onze medewerkers.

Je start met de juiste kennis en ervaring, maar je blijft nieuwe dingen leren. Opleidingen en trainingen regelen wij. Samen met jouw energie en inzet maken we daar een succes van. We zoeken medewerkers met een instelling die daarbij past.


Werken bij Stempher is werken bij een solide werkgever.

We worden door onze klanten geroemd om onze flexibiliteit, kunnen meedenken met de klant en natuurlijk de kwaliteit van onze producten. Dat gaat zelfs zover dat onze product technologen meegaan naar de klanten om te kijken hoe de klant diens eigen productieproces kan aanpassen om maximaal te profiteren van het werken met onze producten! Je moet hierbij denken aan besparingen in tijd (kortere omsteltijden en efficiëntere productie) en geld (minder verlies van grondstoffen, dus minder afval).


We zijn Adviseurs in Afvullen.

Doordat we zowel papieren als kunststof verpakkingen maken hebben we voor elke klant de juiste oplossing. Daardoor hebben we zelfs tot in Australië trouwe tevreden klanten. Onze klanten zijn vooral actief in de zuivel, voedingsmiddelen, petfood, agrarische industrie, potgrond en meststoffen.


Hoe breder inzetbaar je bent, hoe groter de dagelijkse afwisseling in je werk. We houden van collega's die scherp zijn, kijken waar het beter kan en dat dan ook doen.